Κόμπος- αλ Σαρά: Συζήτησαν πιθανότητα επιχειρηματικής αποστολής

 Κόμπος- αλ Σαρά: Συζήτησαν πιθανότητα επιχειρηματικής αποστολής

Το θέμα των επενδύσεων συζήτησε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, με τον μεταβατικό ηγέτη της Συρίας, Αχμέντ αλ Σαρά, κατά την επίσκεψή του στη Δαμασκό την Πέμπτη, αλλά και την πιθανότητα επίσκεψης επιχειρηματικής αντιπροσωπείας στη χώρα από την Κύπρο, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, κατά τη συνάντηση του κ. Κόμπου με τον κ. αλ Σαρά συζητήθηκε και το θέμα των επενδύσεων στη χώρα, η οποία χρειάζεται υποδομές, όπως δρόμους και άλλα, και το ενδεχόμενο να δρομολογηθεί κάποια επίσκεψη στη Συρία αντιπροσωπείας του επιχειρηματικού κόσμου από την Κύπρο για ενημέρωση.

Ο Υπουργός Εξωτερικών, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, συζήτησε με τον κ. αλ Σαρά και τρόπους σύσφιξης συνεργασίας των σχέσεων Συρίας-Ευρωπαϊκής Ένωσης σε τεχνοκρατικό επίπεδο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

Μόλις δύο εβδομάδες μετά τη φονική πυρκαγιά που σάρωσε την ορεινή περιοχή της Λεμεσού, νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής στην κοινότητα του Ομόδους, βάζοντας ξανά σε συναγερμό τις πυροσβεστικές δυνάμεις.