Η γκάφα της Χριστιάνας στον αέρα της εκπομπής! «Τι πατάτα έκαμα….» Ξεκαρδίστηκαν στα γέλια οι συνεργάτες της – VIDEO

Η γκάφα της Χριστιάνας στον αέρα της εκπομπής! «Τι πατάτα έκαμα….» Ξεκαρδίστηκαν στα γέλια οι συνεργάτες της – VIDEO

Ένα χιουμοριστικό απρόοπτο της Χριστιάνας Αριστοτέλους που σίγουρα θα «τιμήσουν» όλες οι σατυρικές εκπομπές της Κυπριακής τηλεόρασης είδαμε την Τρίτη 14/2.

Η εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου χάριζε δώρα μέσα από το γνωστό παιχνίδι με τον πίνακα και τους αριθμούς.

Η κυρία Αναστασία βγήκε στην τηλεφωνική γραμμή, είπε τον αριθμό 21 και κέρδισε όμως κάπου εκεί έκανε την γκάφα της η Χριστιάνα Αριστοτέλους. Ενώ έψαχνε το δώρο της τηλεθεάτριας ανέφερε στον αέρα τους αριθμούς που έβρισκε μπροστά της και όπως καταλαβαίνετε πρόκειται για τους αριθμούς που κέρδιζαν!

Οι συνεργάτες της προσπάθησαν να την σταματήσουν όμως η γκάφα είχε γίνει και όλοι ξεκαρδίστηκαν στα γέλια. Το λάθος της κατάλαβε και η παρουσιάστρια λέγοντας: «Αχ παναγία μου, Θεε μου, εν επήρα χαπάρι, «τι πατάτα έκαμα, τι πατάτα έκαμα…»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE