ΠΙΣΣΟΥΡΙ: Πανικόβλητοι οι κάτοικοι κάνουν καταγγελίες στην Αστυνομία – Τους δηλητηριάζουν τα κατοικίδια

ΠΙΣΣΟΥΡΙ: Πανικόβλητοι οι κάτοικοι κάνουν καταγγελίες στην Αστυνομία – Τους δηλητηριάζουν τα κατοικίδια

Για δηλητηριάσεις πάνω από οκτώ κατοικίδιων σκύλων τις τελευταίες δύο εβδομάδες στο Πισσούρι κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου, καλώντας την Κοινοτική Αρχή να αναλάβει τις ευθύνες της.

«Η έξαρση των δηλητηριάσεων έχει θορυβήσει τους πάντες και έχουν γίνει και καταγγελίες στην Αστυνομία», αναφέρεται.

Δυστυχώς, προστίθεται, «δεν βλέπουμε την ίδια ευαισθησία από τον Κοινοτάρχη και το Κοινοτικό Συμβούλιο που ενώ βλέπουν να εξελίσσεται μία μακάβρια κατάσταση και οι δηλητηριάσεις να μην έχουν τελειωμό δεν λαμβάνουν μέτρα η δεν ενημερώνουν τους κατοίκους του χωριού για τους κινδύνους που εμπερικλείουν τέτοιες εγκληματικές πράξεις».

«Η Κοινοτική Αρχή θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της και να καταπολεμήσει αποτελεσματικά αυτή την εγκληματική ‘συνήθεια’, δηλαδή να πετάνε τα μολυσμένα τρόφιμα ως σκουπίδια, τα οποία να καταλήγουν στο τέλος στα στομάχια των κατοικίδιων ζώων», συμπληρώνεται

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: Στο Υπουργικό το νομοσχέδιο για την βία στα γήπεδα - Δίνει δικαίωμα στην Αστυνομία να αποφασίσει για απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων

ΠτΔ: Στο Υπουργικό το νομοσχέδιο για την βία στα γήπεδα - Δίνει δικαίωμα στην Αστυνομία να αποφασίσει για απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων

Στις πολύ σημαντικές αποφάσεις που θα λάβει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, ανάμεσα σε άλλα, σε σχέση με την αναζωογόνηση ακριτικών περιοχών, αλλά και την ασφάλεια στα γήπεδα αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος ανακοίνωσε, επίσης, ότι θα παραθέσει την πρώτη εβδομάδα Μαρτίου, συνέντευξη Τύπου προς τα ΜΜΕ για το έργο της Κυβέρνησης κατά το 2024.

BEST OF TOTHEMAONLINE