ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καταγγελία για απαράδεκτη συμπεριφορά από πασίγνωστο καφεστιατόριο – Έδιωξαν πελάτη!

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καταγγελία για απαράδεκτη συμπεριφορά από πασίγνωστο καφεστιατόριο – Έδιωξαν πελάτη!

Παράπονα για την συμπεριφορά από υπάλληλους που εργάζονται σε γνωστή καφετέρια της πρωτεύουσας.

Σε μια στιγμή ξεκούρασης το άτομο βρέθηκε στην γνωστή καφετέρια για να παρακολουθήσει κάποιο ποδοσφαιρικό αγώνα.

Η συνέχεια της παραμονής του στη καφετέρια δεν ήταν ευχάριστη για τον ίδιο. Ο λόγος ήταν η καθυστέρηση της παραγγελίας του.

Ο παραπονούμενος μέσω διαδικτυακού group κάνει λόγο για απαράδεκτη συμπεριφορά από εργαζόμενους στη καφετέρια.

 Δείχνει την δυσαρέσκεια του για τον τρόπο λειτουργίας του πασίγνωστου καφέ αφού όπως ισχυρίζεται περίμενε για 40 ολόκληρα λεπτά για να του φέρουν το ποτό που παρήγγειλε.

Όταν ο εν λόγω παραπονούμενος , διαμαρτυρήθηκε για την καθυστέρηση εκτέλεσης της παραγγελίας του, τον έδιωξαν από το χώρο!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE