Δραματικό βίντεο: «Γοργόνα» έχασε τις αισθήσεις της σε πισίνα πάρκου στην Κίνα - Έμεινε δύο λεπτά κάτω από το νερό

Δραματικό βίντεο: «Γοργόνα» έχασε τις αισθήσεις της σε πισίνα πάρκου στην Κίνα - Έμεινε δύο λεπτά κάτω από το νερό

Δραματικές στιγμές εκτυλίχθηκαν σε πάρκο στην Κίνα όταν μια «γοργόνα» έχασε τις αισθήσεις της μπροστά στα μάτια των έντρομων επισκεπτών.

Στο βίντεο που κατέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες όσων συνέβησαν στο Taiyuan Ocean World, φαίνεται η γυναίκα που είχε αναλάβει τον ρόλο της γοργόνας, να λιποθυμά και να μένει ακίνητη στον πάτο της πισίνας.

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι επισκέπτες του πάρκου θεώρησαν αρχικά ότι η λιποθυμία της «γοργόνας» ήταν μέρος του σόου της αλλά μετά από 20 δευτερόλεπτα αντιλήφθηκαν τι πραγματικά είχε συμβεί και κάλεσαν σε βοήθεια.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, τη διάσωση της γυναίκας ανέλαβε υπάλληλος του πάρκου, ο οποίος βούτηξε στο νερό προκειμένου να ανασύρει την λιπόθυμη «γοργόνα».

Κατά πληροφορίες χρειάστηκε συνολικά δύο λεπτά για να καταφέρει να βγάλει και να κρατήσει τη «γοργόνα» πάνω από την επιφάνεια του νερού.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι η γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και είναι υπό παρακολούθηση με τους γιατρούς να εκτιμούν ότι σε λίγες ημέρες θα μπορεί να πάρει εξιτήριο.

Οι υπεύθυνοι του πάρκου ανακοίνωσαν ότι το επεισόδιο προκλήθηκε όταν η γυναίκα υπέστη κρίση υπογλυκαιμίας με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρέμβαση Προέδρου Χριστοδουλίδη σήμερα στη Σύνοδο ΕΛΚ στην Βαλένθια

Παρέμβαση Προέδρου Χριστοδουλίδη σήμερα στη Σύνοδο ΕΛΚ στην Βαλένθια

Σε παρέμβαση στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) στη Βαλένθια της Ισπανίας θα προβεί σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την τελευταία ημέρα εργασιών της Συνόδου.