ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μουντός ο καιρός τις επόμενες μέρες – Πότε αναμένονται βροχές

Μουντός ο καιρός τις επόμενες μέρες – Πότε αναμένονται βροχές

Ψυχρή αέρια µάζα και ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζουν την περιοχή.

Το απόγευµα της Τρίτης (31/1), ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος µε το ενδεχόµενο λίγων ελαφρών βροχών κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Στα ορεινά δυνατό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ και στα ανατολικά, µέτριοι µέχρι ισχυροί 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα ανατολικά παράλια µέχρι ταραγµένη.

Το βράδυ της ίδιας μέρας, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ αλλά στα ανατολικά παράλια, µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα παραµείνει λίγο ταραγµένη αλλά στα ανατολικά παράλια θα είναι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 2 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 5 στα παράλια και στους 4 βαθµούς υπό το µηδέν στα ψηλότερα ορεινά, όπου θα επικρατεί παγετός.

Την Τετάρτη (1/1) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, µέτριοι, 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 11 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηµατιστεί παγετός.

Την Πέµπτη (2/1), την Παρασκευή (3/1) και το Σάββατο (4/1) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο την Πέµπτη ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο θα παραµείνει στα επίπεδα της Πέµπτης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Φονικό στην Πάφο: Στο νοσοκομείο η μητέρα του θύματος - Φαίνεται να δέχθηκε σπρώξιμο κατά την διάρκεια της αντιπαράθεσης

Ρίχνουν «στάχτη» στα μάτια καταναλωτών και τους πωλούν διαμάντια «μαϊμού» - Πώς τους ξεγελούν και τι να προσέξετε

Μονή Αββακούμ: Αντιμέτωποι με 19 κατηγορίες και 14 χρόνια φυλάκισης - Ποιος έδωσε τα χρήματα της εγγύησης

«Λαμπάδιασαν» όχημα 34χρονου στη Λεμεσό - Υπέστη εκτεταμένες ζημιές

Βρετανία: Ποιος είναι ο ο νέος Πρωθυπουργός, Κιρ Στάρμερ - Η πορεία του μέχρι τη Ντάουνινγκ Στριτ

Aπολύθηκες; Μάθε τα δικαιώματα σου - Ολες οι λεπτομέρειες



Έπεσαν οι τόνοι στο εθνικό συμβούλιο - Δρομολόγηση συγκεκριμένων κινήσεων σε διπλωματικό επίπεδο

Έπεσαν οι τόνοι στο εθνικό συμβούλιο - Δρομολόγηση συγκεκριμένων κινήσεων σε διπλωματικό επίπεδο

Μία από τις κρισιμότερες συνεδριάσεις του Εθνικού Συμβουλίου η σημερινή, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό το φως των προκαταρκτικών εκθέσεων του ΓΓ των ΗΕ για την ΟΥΝΦΙΚΥΠ και λίγες μέρες πριν την ετοιμασία της έκθεσης Ολγκίν, η οποία σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, αναμένεται στις 10 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top