ΛΕΜΕΣΟΣ: 33χρονος βρέθηκε νεκρός– Τον βρήκαν οι γονείς του αναίσθητο στο σπίτι του

ΛΕΜΕΣΟΣ: 33χρονος βρέθηκε νεκρός– Τον βρήκαν οι γονείς του αναίσθητο στο σπίτι του

Μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα βρέθηκαν οι γονείς του 33χρονου, όταν άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού του παιδιού τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 33χρονος βρέθηκε σωριασμένος και αναίσθητος στο σπίτι του στην Λεμεσό από τους γονείς του την Κυριακή (29/1) γύρω στις 13:00 το απόγευμα, οι οποίοι τις τελευταίες 15 μέρες έλειπαν για ταξίδι στην Βρετανία.

Οι γονείς του 33χρονου, αντίκρισαν το παιδί τους αναίσθητο με μια σύριγγα καρφωμένη στο χέρι.

Ο 33χρονος καταγόταν από την Ιρλανδία.

Υπάρχουν υπόνοιες ότι το νήμα τις ζωής του 33χρονου Ιρλανδού κόπηκε λίγες μέρες πριν, κάτι που θα εξακριβώσει η νενομισμένη νεκροψία, που θα γίνει την Δευτέρα (30/1). 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE