Εσπευσμένα στο Νοσοκομείο ξανθιά παρουσιάστρια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εσπευσμένα στο Νοσοκομείο ξανθιά παρουσιάστρια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ευτυχώς τέλος καλό, όλα καλά …

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1,Μαρία Λουίζα Βούρου, μετά από μια περιπέτεια υγείας που είχε αυτές τις ημέρες.

Όπως βλέπετε, η παρουσιάστρια ανέβασε στα stories του Instagram φωτο με τον ορό στο χέρι μέσα από το δωμάτιο που νοσηλευόταν.

Την Κυριακή (29/1) πήρε εξιτήριο και ανέβασε ακόμη μία φωτο για να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους, χωρίς ωστόσο να εξηγήσει τι έπαθε.

«Θέλω να σας πω πάρα πολλά ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλες αυτές τις ευχές για να γίνω καλά. Σας ευχαριστώ πολύ”, είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Λουίζα Βούρου!

Από Star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE