ΛΕΜΕΣΟΣ: Πατέρας άρπαξε τις ανήλικες κόρες του και αρνείται να τις επιστρέψει στη μητέρα τους

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πατέρας άρπαξε τις ανήλικες κόρες του και αρνείται να τις επιστρέψει στη μητέρα τους

Πατέρας άρπαξε τις ανήλικες κόρες του από το περασμένο Σαββάτο 24/12 και αρνείται να τα επιστρέψει στην πρώην σύζυγο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κατέχει η ιστοσελίδα μας, η μητέρα κατήγγειλε το περιστατικό την Δευτέρα το πρωί 26/12 στον Αστυνομικό Σταθμό Πολεμιδιών. Συγκεκριμένα, κατήγγειλε των πρώην σύζυγο της ότι πηρέ τα δυο ανήλικα κορίτσια τους παρά την θέληση της.

Μάλιστα όπως μας αναφέρθηκε, ο πατέρας προέβη στην πράξη αυτή, ισχυριζόμενος πως δεν έχει ακόμη διάταγμα δικαστηρίου και πως δικαιούται να  έχει τα παιδιά του όποτε θέλει.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πρόκειται για δυο ανήλικα κοριτσάκια ηλικίας, 1 ετών και 6 αντίστοιχα.

Η μητέρα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και το μόνο που ζητάει να δει έστω και για λίγο τα κορίτσια της, καθώς έχει να τα δει εδώ και τέσσερις ημέρες.

Ιωάννα Μάντζιηπα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδηγίες Φυτιρή: Η Μενόγεια γίνεται προσωρινό κρατητήριο – Σε λειτουργία μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου

Οδηγίες Φυτιρή: Η Μενόγεια γίνεται προσωρινό κρατητήριο – Σε λειτουργία μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα υπό τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Κώστα Φυτιρή ο οποίος έδωσε οδηγίες οι εγκαταστάσεις του Κέντρου Μενόγειας να τεθούν σε λειτουργία ως κρατητήρια προσωρινής κράτησης μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, με στόχο την αποσυμφόρηση των αστυνομικών κρατητηρίων και βελτίωση των συνθηκών κράτησης, σύμφωνα με δελτίο Τύπου του αρμόδιου Υπουργείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE