Αυτόν καταζητεί η Αστυνομία για τον εμπρησμό του κομμωτηρίου του Χρίστου Αρτεμίου – Τον αναγνωρίζετε;

Αυτόν καταζητεί η Αστυνομία για τον εμπρησμό του κομμωτηρίου του Χρίστου Αρτεμίου – Τον αναγνωρίζετε;

Η είδηση του εμπρησμού του επαγγελματικού υποστατικού του κομμωτή Χρίστου Αρτεμίου έσκασε σαν βόμβα στη Λεμεσό, καθώς ο γνωστός hair stylist δεν είχε ποτέ προηγούμενα με κανένα.

Η Αστυνομία από το βράδυ των Χριστουγέννων μελετά όλα τα πιθανά ενδεχόμενα ενώ προσανατολίζονται σε επαγγελματικές αντιζηλίες που ίσως να «κρύβονται» πίσω από την ολοκληρωτική καταστροφή του υποστατικού.

Στη δημοσιότητα έχει δοθεί και το βίντεο στο οποίο διακρίνεται άντρας να περιλούζει με εύφλεκτη ύλη το κομμωτήριο και μετά να βάζει φωτιά. Δείτε το βίντεο εδώ.

 Άντρες του ΤΑΕ Λεμεσού αξιολογούν υλικό από άλλα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης παρακείμενων υποστατικών και δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ημερών να προκύψουν εξελίξεις.

Στις πιο κάτω φωτογραφίες μπορείτε να δείτε υλικό από τις κάμερες του κομμωτηρίου που έχουν καταγράψει τον δράση και με τη βοήθεια της τεχνολογίας έχουν «καθαριστεί» όσο αυτό είναι εφικτό. Xαρακτηριστικό που διακρίνεται είναι η μεγάλη του μύτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η μητέρα που δεν σιώπησε ποτέ: Η Ανδριάνα Νικολάου ανοίγει την καρδιά της στο «Τ» - «Η πίστη μου δεν με άφησε να λυγίσω»

Η μητέρα που δεν σιώπησε ποτέ: Η Ανδριάνα Νικολάου ανοίγει την καρδιά της στο «Τ» - «Η πίστη μου δεν με άφησε να λυγίσω»

Η γιορτή της μητέρας είναι μια μέρα αφιερωμένη στην αγάπη, την προσφορά, την αφοσίωση. Μα πάνω απ’ όλα, είναι μια υπενθύμιση της δύναμης που κρύβει μέσα της κάθε μητέρα, μιας δύναμης που δεν λυγίζει, δεν σιωπά, δεν ξεχνά.

BEST OF TOTHEMAONLINE