ΛΕΜΕΣΟΣ: Ντου της Αστυνομίας σε υποστατικό - Έπιασαν 5 άτομα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ντου της Αστυνομίας σε υποστατικό - Έπιασαν 5 άτομα

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκστρατείας της Αστυνομίας για πάταξη της κυβείας, μέλη του ΟΠΕ και του ΟΥΛΑΕ Λεμεσού, διενήργησαν το βράδυ της Κυριακής 11/12 έρευνα σε καφενείο στην Λεμεσό.

Κατά την είσοδο των αστυνομικών στο υποστατικό, εντόπισαν πέντε πρόσωπα, να επιδίδονται σε κυβεία, με αποτέλεσμα τόσο αυτοί, όσο και ο διαχειριστής του υποστατικού, να κατηγορηθούν γραπτώς για να κλητευθούν αργότερα ενώπιον δικαστηρίου.
 
Από τη σκηνή παραλήφθηκαν ως τεκμήρια 108 τραπουλόχαρτα και 50 πλαστικές μάρκες.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης με θύμα μια 34χρονη γυναίκα και απόπειρα φόνου εναντίον 14χρονου, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν σήμερα γύρω στις 17:30 σε διαμέρισμα στη Χλώρακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE