ΠΑΦΟΣ: Έκρηξη βόμβας σε οικία δημόσιου κατήγορου - Το σημείο αποκλείστηκε και φρουρείται (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΠΑΦΟΣ: Έκρηξη βόμβας σε οικία δημόσιου κατήγορου -  Το σημείο αποκλείστηκε και φρουρείται (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Εκρηξη βόμβας σημειώθηκε σε κατοικία στην οδό Αγίου Νικολάου στην Έμπα.

Η κατοικία ανήκει στην Ξένια Ξενοφώντος, δημόσιο κατήγορο Α` στο Επαρχιακό δικαστήριο Πάφου.

Επί τόπου έσπευσαν μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου και όπως διαφάνηκε από τις προκαταρκτικές εξετάσεις ο εκρηκτικός μηχανικός τοποθετήθηκε στη βεράντα της οικίας.

Ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου και εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου Μιχάλης Ιωάννου σε δηλώσεις του από τη σκηνή ανέφερε πως 35λεπτά μετά τα μεσάνυχτα σημειώθηκε έκρηξη σε βεράντα κατοικίας στην περιοχή Έμπας. 

Σύμφωνα με τον κ. Ιωάννου η Αστυνομία από την πρώτη στιγμή απέκλεισε τη σκηνή και άρχισε τις εξετάσεις με τη λήψη καταθέσεων.

Από την έκρηξη – όπως είπε- έχουν σημειωθεί υλικές ζημιές στην οικία, όπου διαμένει η τετραμελής οικογένεια, ενώ περισσότερες εξετάσεις θα διενεργηθούν σήμερα.

Σημειώνεται πως από την έκρηξη σημειώθηκαν μικρές υλικές ζημιές και στα παράθυρα γειτονικής οικίας.

Η σκηνή φρουρείται.



Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE