Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό
Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).
Πρόκειται για 25χρονη αθλήτρια πολεμικών τεχνών από την Σλοβενία, η οποία το απόγευμα της Κυριακής (11/12) προσήλθε στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης και ανέφερε ότι ο 50χρόνος προπονητής της, επίσης από τη Σλοβενία τη βίασε.
Σύμφωνα με την καταγγελία, το βράδυ της Κυριακής (11/12), αφού διασκέδασαν μαζί σε κέντρο της περιοχής, επέστρεψαν στο ξενοδοχείου τους. Τότε αντιλήφθηκε ότι είχε χάσει τα κλειδιά του δωματίου της οπόταν ο προπονητής της την οδήγησε στο δικό του δωμάτιο όπου και φέρεται να τη βίασε.
Η 25χρονη αθλήτρια ωστόσο δεν υπέβαλε οποιοδήποτε παράπονο, επιφυλασσόμενη, όπως ανέφερε, να καταγγείλει την υπόθεση στις αστυνομικές αρχές της χώρας της.
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις