Τσακωσαν τον παρουσιαστή του ΡΙΚ με την επί 5 χρόνια αγαπημένη του! ΦΩΤΟ

Τσακωσαν τον παρουσιαστή του ΡΙΚ με την επί 5 χρόνια αγαπημένη του! ΦΩΤΟ

Δεν κρύβει τον έρωτά του, αλλά δεν αρέσκεται στα φλας, αφού πιστεύει «τα εν οίκω μη εν δήμω».

Ο Σάββας Πούμπουρας, ο παρουσιαστής της πετυχημένης ταξιδιωτικής εκπομπής του ΡΙΚ
«Χωρίς Αποσκευές» είναι από τη φύση του χαμηλών τόνων και σπάνια κάνει δημόσιες εμφανίσεις με τη σύντροφό του Αρετή, με την οποία είναι μαζί πέντε ολόκληρα χρόνια.

Το ζευγάρι «συνέλαβε» ο φακός του περιοδικού You το περασμένο Σάββατο, 12/11, σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων να απολαμβάνει τα ψώνια και τη βόλτα του πιασμένο χέρι-χέρι, μετά το τέλος της εκπομπής “Σπίτι μου, σπιτάκι μου”.

Η αγαπημένη του Σάββα Πούμπουρα ακούει στο όνομα Αρετή και ο παρουσιαστής δηλώνει ερωτευμένος όποτε και αν ερωτηθή. Όμως αρνείται να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την αγαπημένη του, θέλοντας να την προστατεύσει. 

η

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.