Τσακωσαν τον παρουσιαστή του ΡΙΚ με την επί 5 χρόνια αγαπημένη του! ΦΩΤΟ

Τσακωσαν τον παρουσιαστή του ΡΙΚ με την επί 5 χρόνια αγαπημένη του! ΦΩΤΟ

Δεν κρύβει τον έρωτά του, αλλά δεν αρέσκεται στα φλας, αφού πιστεύει «τα εν οίκω μη εν δήμω».

Ο Σάββας Πούμπουρας, ο παρουσιαστής της πετυχημένης ταξιδιωτικής εκπομπής του ΡΙΚ
«Χωρίς Αποσκευές» είναι από τη φύση του χαμηλών τόνων και σπάνια κάνει δημόσιες εμφανίσεις με τη σύντροφό του Αρετή, με την οποία είναι μαζί πέντε ολόκληρα χρόνια.

Το ζευγάρι «συνέλαβε» ο φακός του περιοδικού You το περασμένο Σάββατο, 12/11, σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων να απολαμβάνει τα ψώνια και τη βόλτα του πιασμένο χέρι-χέρι, μετά το τέλος της εκπομπής “Σπίτι μου, σπιτάκι μου”.

Η αγαπημένη του Σάββα Πούμπουρα ακούει στο όνομα Αρετή και ο παρουσιαστής δηλώνει ερωτευμένος όποτε και αν ερωτηθή. Όμως αρνείται να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την αγαπημένη του, θέλοντας να την προστατεύσει. 

η

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.

BEST OF TOTHEMAONLINE