ΠΑΦΟΣ: Πήγε να του κάψει του μαγαζί, τον είδε και το «έβαλε στα πόδια»

ΠΑΦΟΣ: Πήγε να του κάψει του μαγαζί, τον είδε και το «έβαλε στα πόδια»

Yπόθεση απόπειρας εμπρησμού εμπορικού καταστήματος εξετάζει η αστυνομική διεύθυνση Πάφου .

Όπως αναφέρει το ΚΥΠΕ, σύμφωνα με καταγγελία 38χρονου, στις 23:30 το βράδυ της Δευτέρας (7/11) άγνωστο πρόσωπο έσπασε το γυαλί πισινής πόρτας του καταστήματος που διατηρεί στην οδό Απόλλωνος στην Κάτω Πάφο και έριξε εύφλεκτη ύλη με σκοπό να προκαλέσει φωτιά. 

Όταν αντιλήφθηκε ωστόσο την παρουσία του ιδιοκτήτη του καταστήματος τράπηκε σε φυγή.

Όπως  ανέφερε στην Αστυνομία ο 38χρονος το κατάστημα που διατηρεί το λειτουργεί ως αίθουσα εκδηλώσεων και τους τελευταίους τέσσερις μήνες ήταν κλειστό.

Η σκηνή αποκλείστηκε και έχει τεθεί υπό φρούρηση ενώ οι εξετάσεις αναμένεται να επαναρχίσουν με το πρώτο φως της ημέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Η θετική κατάληξη περνά μέσα από τον υπεύθυνο διάλογο και την κοινή βούληση όλων των πλευρών»

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Η θετική κατάληξη περνά μέσα από τον υπεύθυνο διάλογο και την κοινή βούληση όλων των πλευρών»

Για την στάση της Κυβέρνησης αναφορικά με την παναπεργία που προκήρυξαν οι συντεχνίες για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), μίλησε o Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE