ΤΡΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: Νέοι μάρτυρες στο Δικαστήριο - Σειρά της αρραβωνιαστικιάς ενός εκ των αδελφών Ντορζή

ΤΡΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: Νέοι μάρτυρες στο Δικαστήριο - Σειρά της αρραβωνιαστικιάς ενός εκ των αδελφών Ντορζή

Συνεχίζεται την Τρίτη (8/11) η ώρα 9:00 το πρωί,ενώπιον του Κακουργιοδικείου, η εκδίκαση της υπόθεσης του τριπλού φονικού της Λεμεσού, που διαπράχθηκε στις 24 Νοεμβρίου 2015, με θύματα τα αδέλφια Παράσχο και Κωνσταντίνο Ντορζή, 19 και 21 ετών, καθώς και τον 24χρονο Αιμίλιο Μιλτιάδους και με κατηγορούμενο τον 31χρονο Χριστάκη Θωμά.

Σύμφωνα με το ΚΥΠΕ, μετά την επεισοδιακή κατάθεση της 33χρονης πρώην κοπέλας του κατηγορούμενου, την Τρίτη (8/11) αναμένεται ότι θα κληθούν ενώπιον του δικαστηρίου νέοι μάρτυρες κατηγορίας, μεταξύ αυτών και η αρραβωνιαστικιά ενός εκ των αδελφών Ντορζή.
 
Ο Θωμά υποστηρίζει στην κατάθεση του ότι τα θύματα τον κατηγορούσαν για κάποιες αναφορές του προς τη συγκεκριμένη κοπέλα, κάτι που αποτέλεσε και έναν από τους λόγους της μοιραίας συνάντησης τους, στην Πλατεία Ηρώων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ύποπτες ενδείξεις για οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών – Σε επιφυλακή οι Αρχές, συλλήψεις και εντατικοί έλεγχοι στο Τρόοδος

Ύποπτες ενδείξεις για οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών – Σε επιφυλακή οι Αρχές, συλλήψεις και εντατικοί έλεγχοι στο Τρόοδος

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι αρχές ασφαλείας μετά από πληροφορίες για ύπαρξη οργανωμένου σχεδίου πρόκλησης νέων πυρκαγιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE