ΠΑΦΟΣ: Καταζητούνται δυο πρόσωπα - Απείλησαν ιδιοκτήτη μπυραρίας να τους δώσει χρήματα για υπόθεση βόμβας!

ΠΑΦΟΣ: Καταζητούνται δυο πρόσωπα - Απείλησαν ιδιοκτήτη μπυραρίας να τους δώσει χρήματα για υπόθεση βόμβας!

Υπόθεση απαίτησης χρημάτων με απειλές εξετάζει το ΤΑΕ Πάφου εναντίον τεσσάρων αντρών από την Πάφο.

Διατάγματα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε την Δευτέρα (07/11) Επαρχιακό δικαστήριο Πάφου  εναντίον δύο προσώπων ηλικίας 45 και 30 ετών σχετικά με τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξης κακουργήματος, συνωμοσία προς διάπραξη πλημμελήματος, απαίτηση χρημάτων με απειλές με σκοπό την κλοπή, εκβίαση, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, εξασφάλιση πίστωσης με ψευδείς παραστάσεις ,απειλή, δημόσια εξύβριση και ανησυχία.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου Μιχάλη Ιωάννου, η Αστυνομία αναζητεί ακόμη δύο πρόσωπα για την ίδια υπόθεση ηλικίας 31 και 38 ετών.

Ο κ. Ιωάννου είπε πως τα τέσσερα πρόσωπα,τα δύο που συνελήφθησαν και τα δύο που αναζητούνται φέρεται στις 29.10.16 να εισήλθαν σε μπυραρία στους Τάφους των Βασιλέων   και να απαίτησαν από τον ιδιοκτήτη και έναν υπάλληλο της μπυραρίας χρηματικά ποσά που τελικά τους δόθηκαν. 

Οι τέσσερις άντρες επιρρίπτουν ευθύνες στο ιδιοκτήτη της μπυραρίας για έκρηξη βόμβας που έγινε σε σπίτι του 38χρονο στον Μούταλλο. 

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς.

ThemaOnline/ΚΥΠΕ  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE