Η υγεία της Αριστοτέλους δεν της επιτρέπει να κάνει εκπομπή! Βρήκαν κιόλας αντικαταστάτη στον Alpha!

Η υγεία της Αριστοτέλους δεν της επιτρέπει να κάνει εκπομπή! Βρήκαν κιόλας αντικαταστάτη στον Alpha!

Την Δευτέρα 7/11 η Ευριπίδου δεν θα έχει απέναντί της την Χριστιάνα, αφού ταλαπωρείται από γαστρεντερίτιδα, αλλά κάποιο εξίσου δυνατό χαρτί...

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους το βράδυ της Κυριακής 6/11 μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ιδιωτική κλινική, όπου διαγνώστηκε με γαστρεντερίτιδα, περνώντας όλο το βράδυ στην κλινική.

Δυστυχώς η κατάσταση της υγείας της δεν της επιτρεπεί να μεταβεί στον Alpha Κύπρου, για να κάνει την εκπομπή της. Στην θέση της θα δούμε τον Λούη Πατσαλίδη, ο οποίος το ανακοίνωσε μέσω των social media. 

Σε ιδιωτική κλινική η Αριστοτέλους! Τι έγινε το βράδυ της Κυριακής;

Όπως έγραψε: «Θα το ζησουμε και αυτο!!! Εκτάκτως σημερα στις 4 το απόγευμα στον Αλφα Κυπρου :-) @christianaari μου περαστικά πολλα φιλιά και μην φοβάσαι τίποτα...βασιστου πανω μου...κλαψ!!!!».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Οποιοσδήποτε έχει στοιχεία για άμεσο ή έμμεσο χρηματισμό μου να τα καταθέσει αμέσως στις αρμόδιες Αρχές του κράτους, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ επεσήμανε πως οι ξένες εταιρείες που έρχονται στην Κύπρο για να επενδύσουν πρέπει να προσφέρουν και κοινωνικά, μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, για το κράτος.

BEST OF TOTHEMAONLINE