Θέλετε πληροφορίες από τις Κοινωνικές Ασφαλίσεις; Η κλήση σας προωθείται μέχρι…

Θέλετε πληροφορίες από τις Κοινωνικές Ασφαλίσεις; Η κλήση σας προωθείται μέχρι…

Αυτά τα πράγματα, δεν γίνονται …

Πολίτης, προσπαθούσε για ώρα να επικοινωνήσει με το γραφείο των Κοινωνικών Ασφαλίσεων, ώστε να μάθει πληροφορίες για συγκεκριμένο θέμα όμως η κλήση του ακόμα … «προωθείτε».

Ο συγκεκριμένος πολίτης «κτύπησε» σε τέσσερα διαφορετικά νούμερα τηλεφώνων εκεί στις κοινωνικές ασφαλίσεις όμως, κανείς δεν συγκινήθηκε να σηκώσει το ακουστικό ώστε να τον βοηθήσει.

Οφείλουμε να σημειώσουμε ότι, πρώτα ο πολίτης απευθύνθηκε στον κεντρικό αριθμό της υπηρεσίας όπου το τηλεφώνημα του απαντήθηκε και τον παρέπεμψαν στους υπόλοιπους αριθμούς. 

Το εν λόγω θέμα, ηγέρθηκε πάρα πολλές φορές αφού δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι παρόμοιο.

Κάποιοι αρμόδιοι υποστήριξαν ότι θα ληφθούν μέτρα για το όλο ζήτημα όμως δεν φαίνεται να συμβαίνει κάτι τέτοιο.  

Τα τηλέφωνα που κάλεσε ο εν λόγω πολίτης είναι:

22409777

22409754

22409742

22409748

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE