«Καλό παράδεισο αγάπη μου»… φίλοι και συγγενείς αποχαιρετούν την 21χρονη Ξένια – Η παράλειψη που της κόστισε τη ζωή

«Καλό παράδεισο αγάπη μου»… φίλοι και συγγενείς αποχαιρετούν την 21χρονη Ξένια – Η παράλειψη που της κόστισε τη ζωή

Στο πένθος βυθίστηκε η Επαρχία Λάρνακα με το άκουσμα της τραγικής είδησης του θανάτου της 21χρονης Ξένιας Ζακχαίους μετά από τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής.

Φίλοι και συγγενείς με αναρτήσεις τους στο Fecebook αποχαιρετούν την άτυχη 21χρονη.

Η Ξένια Ζακχαίου, βρήκε τραγικό τέλος ενώ επέστρεφε από το Μακένζι προς το σπίτι της στο Κίτι. Το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 3:00 τα ξημερώματα της Κυριακής, στον δρόμο Λάρνακας – Αεροδρομίου, παρά τον Τεκκέ.

Η 21χρονη, η οποία δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας, έχασε τον έλεγχο του οχήματός της, προσέκρουσε σε πεζοδρόμιο και κατέληξε στη διαχωριστική νησίδα, πριν συγκρουστεί μετωπικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος από τη Λευκωσία.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα η Ζακχαίου να τραυματιστεί θανάσιμα.

Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η νεαρή οδηγός δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ. Αντίθετα, ο 25χρονος διαπιστώθηκε θετικός σε νάρκοτεστ και νοσηλεύεται με ελαφρά τραύματα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανοίγει την καρδιά του στον Τάσο Θεοδώρου, μέσα από μια εντελώς διαφορετική συνέντευξη.

BEST OF TOTHEMAONLINE