Το ακούσαμε κι αυτό! Θέλουν να δημιουργήσουν μνημείο… βλακείας στην Αγλαντζιά

Το ακούσαμε κι αυτό! Θέλουν να δημιουργήσουν μνημείο… βλακείας στην Αγλαντζιά

Πίσω από την επίσημη πρόταση για δημιουργία μνημείου ανθρώπινης βλακείας βρίσκεται ο δημοτικός σύμβουλος του ΔΗΚΟ, Μαρίνος Κλεάνθους.

Μια αλλόκοτη εισήγηση τέθηκε ενώπιον του δημοτικού συμβούλιου Αγλαντζιάς, από τον δημοτικό σύμβουλο του ΔΗΚΟ, Μαρίνο Κλεάνθους.

Όπως αναφέρει η πρόταση, ζητείται η δημιουργία μνημείου ανθρώπινης βλακείας σε κεντρικό σημείο του Δήμου Αγλαντζιάς, με επιστολή ημερομηνίας 20 Ιουλίου 2016, προς τον δήμαρχο Κώστα Κόρτα.

Όπως αναφέρει ο Φιλελεύθερος, στην επιστολή του προς τον Δήμαρχο, ο Μαρίνος Κλεάνθους, ζητεί όπως τοποθετηθεί μνημείο που να φέρει τη ρήση «Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού».

Όπως εξηγεί στην επιστολή του ο κ. Κλεάνθους: «ενώ μετά από κάθε καταστροφή η Πολιτεία τρέχει να τιμήσει τα θύματα που προέκυψαν (…) δεν δίδεται η ίδια σημασία στην πρόληψη για αποτροπή της επανάληψης τέτοιων τραγικών λαθών που προήλθαν κυρίως από ανευθυνότητα και… βλακεία».

Ο δημοτικός σύμβουλος Αγλαντζιάς σε ερώτηση του δημοσιογράφου του «Φ», Λούκα Πάρπα, να αναφέρει συγκεκριμένα παραδείγματα βλακείας, τα οποία τον ενέπνευσαν για την συγκεκριμένη πρόταση, είπε ότι «τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί το απόγευμα της 16ης Μαρτίου, για τη Γενεύη, όπου κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Αντόνιο Γκουτέρες, θα συμμετάσχει στη διευρυμένη Συνάντηση για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE