Αυτο-διάγνωση προβλημάτων υγείας μέσω Google - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αυτο-διάγνωση προβλημάτων υγείας μέσω Google - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Οι περισσότεροι από εμάς έστω και μια φορά έχουμε προτιμήσει αντί να πάμε στον γιατρό, να απευθυνθούμε στην Google και να πληκτρολογήσουμε το πρόβλημα υγείας που έχουμε και μέσω των αποτελεσμάτων αναζήτησης, να κάνουμε την αυτο-διάγνωση.

Μέσα στις επόμενες μέρες η Google θα φέρει ένα νέο feature, το οποίο ονομάζει symptom search και έχει σχεδιαστεί για να δίνει καλύτερα αποτελέσματα στο Google app για iOS και Android. Όταν κάνεις μια αναζήτηση π.χ. «παιδί με πόνο στο γόνατο» τότε θα σου βγάλει μια λίστα με πιθανές παθήσεις.

Πληκτρολογώντας συμπτώματα όπως «πονοκέφαλος», στα αποτελέσματα θα βγάλει μια γενική περιγραφή για το πρόβλημα, επιλογές αυτο-θεραπείας και προτάσεις σχετικά με το εάν θα πρέπει να δείτε έναν γιατρό ή όχι. Κάποια αποτελέσματα αναζήτησης θα εμφανίζονται ως κάρτες όπου μπορείς να δεις περισσότερες πληροφορίες.

google-symptom-search-570 (1).jpg
Η Google αναφέρει ότι περίπου το 1% των αναζητήσεων αφορούν συμπτώματα ασθενειών, και γι αυτό θέλει να γίνει πιο αποτελεσματική δίνοντας πιο χρήσιμα αποτελέσματα. Δημιούργησε τη λίστα συμπτωμάτων, χρησιμοποιώντας τα δικά της web results και στη συνέχεια έγινε η σύγκριση με ιατρικές πληροφορίες από γιατρούς. Επιπλέον, η Google είχε βοήθεια από ειδικούς του Harvard Medical School και της Mayo Clinic.

Μελλοντικά η Google θέλει να λανσάρει το feature και σε άλλες χώρες προσθέτοντας νέες γλώσσες εκτός των Αγγλικών, αλλά και σε desktop browser.

Google search symptoms: Για αυτο-διάγνωση μέσω google search

star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Στη Νέα Υόρκη είναι από σήμερα στραμμένα τα βλέμματα, όπου την Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη άτυπη πενταμερής συνάντηση για το κυπριακό, με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών. Ένας στόχος, ο οποίος ωστόσο δεν είναι εφικτός, λόγω των όσων προηγήθηκαν από τον περασμένο Μάρτιο όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη πενταμερής, στη Γενεύη, με την αδιαλλαξία της τουρκικής πλευράς και την άρνηση του κατοχικού ηγέτη, να προχωρήσει η συμφωνία στη δέσμη των έξι μέτρων, που περιλαμβάνουν τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης. 

BEST OF TOTHEMAONLINE