Βαρύ πένθος για τον Αντιδήμαρχο Λάρνακας: «Έφυγε» από τη ζωή η μητέρα του - Πότε θα γίνει η κηδεια

Βαρύ πένθος για τον Αντιδήμαρχο Λάρνακας: «Έφυγε» από τη ζωή η μητέρα του - Πότε θα γίνει η κηδεια

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Αντιδημάρχου Λάρνακας, Ιάσωνα Ιασωνίδη, καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα του Ανδρούλα Κώστα Ιασωνίδη από τη Σκαρίνου και κάτοικος Λάρνακας.

Την είδηση του θανάτου της γνωστοποίησε μέσω ανάρτησης ο Δήμος Λάρνακας, που εκφράζει τη βαθιά θλίψη του και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια προς τον Αντιδήμαρχο κ. Ιάσωνα Κ. Ιασωνίδη και την οικογένειά του.

Η Ανδρούλα Κώστα Ιασωνίδη απεβίωσε την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2025 σε ηλικία 81 ετών.

Το τελευταίο αντίο θα απευθύνουν συγγενείς και φίλοι στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Λάρνακας την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2025 στις 10:30 το πρωί.

Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια από τις 9:45 - 10:30.

Παράκληση της οικογένειας όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές στην Παιδική Εξοχή Λάρνακας και στο Χρυσοστόμειο Μέλαθρο.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ερωτικές αντιζηλίες πίσω από την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Τον μαχαίρωσε πέντε φορές

Ερωτικές αντιζηλίες πίσω από την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Τον μαχαίρωσε πέντε φορές

Υπόθεση απόπειρας φόνου και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης διερευνά η Αστυνομία σε βάρος 35χρονου, από τη Σρι Λάνκα, ο οποίος φέρεται να τραυμάτισε σοβαρά με μαχαίρι 38χρονο ομοεθνή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE