Τροχαίο Λεμεσού: Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 19χρονος – Χειροπέδες στον 21χρονο οδηγό

Τροχαίο Λεμεσού: Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 19χρονος – Χειροπέδες στον 21χρονο οδηγό

Το τροχαίο που σημειώθηκε στις 5:00 τα ξημερώματα (2/7), στη Λεμεσό επέφερε τον πολύ σοβαρό τραυματισμό ενός 19χρονου ο οποίος ήταν συνοδηγός.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 5 το πρωί σήμερα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος με συνοδηγό 19χρονο και οι δύο από τη Λεμεσό, στον κυκλικό κόμβο Αγίας Φύλας στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, σε κάποιο σημείο του δρόμου (εισερχόμενος στην οδό Αγ. Φυλάξεως) προσέκρουσε σε κάγκελα διάβασης πεζών που βρίσκονται στην κεντρική διαχωριστική νησίδα του δρόμου.

Στη συνέχεια το αυτοκίνητο εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, όπου προσέκρουσε και πάλι σε κάγκελα διάβασης με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί.

Από το δυστύχημα τραυματίστηκαν και οι δύο (ο οδηγός ελαφρά) και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Από τις ιατρικές εξετάσεις διαπιστώθηκε, ότι ο 19χρονος υπέστη κάταγμα κεφαλής και αιμορραγία εγκεφάλου και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της ιστοσελίδας μας ο 19χρονος βρίσκεται διασωληνωμένος στην μονάδα Εντατικής Θεραπείας και η κατάσταση του κρίνεται ως εξαιρετικά σοβαρή.

Παράλληλα, ο 21χρονος οδηγός συνελήφθη και ανακρίνεται αναμένοντας την ένδειξη αλκοόλης στο αίμα του.  

Διαβάστε επίσης: Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό με δυο νεαρούς – Μεταφέρεται εσπευσμένα στη Λευκωσία ο ένας​

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Στο βήμα του ΟΗΕ ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση

LIVE: Στο βήμα του ΟΗΕ ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση

Στη Νέα Υόρκη είναι στραμμένο το ενδιαφέρον, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα προσφωνήσει απόψε τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών. Η ομιλία του, αναμένεται να επικεντρωθεί στις προσπάθειες επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό και στην πολιτική βούληση της ελληνοκυπριακής πλευράς. Παράλληλα, αναμένεται να τοποθετηθεί και απέναντι στις πρόσφατες αναφορές του Τούρκου Προέδρου για το Κυπριακό. Παρακολουθήστε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline: