ΛΕΜΕΣΟΣ: Συγκλονισμένοι όσοι ήξεραν τον Χρίστο Τσ. – «Υποσχόσουν ότι όλα είναι υπό έλεγχο»

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συγκλονισμένοι όσοι ήξεραν τον Χρίστο Τσ. – «Υποσχόσουν ότι όλα είναι υπό έλεγχο»

Ένα χρυσό, πονεμένο παιδί ο Χρίστος Τσ. που έχασε τη ζωή του απ΄ τα ναρκωτικά.

Με αυτό τον τρόπο μας περιέγραψαν στο ThemaOnline τον Χρίστο άνθρωποι που τον γνώριζαν.

Ο βίος του μοιάζει με όλες τις ιστορίες ατόμων που έμπλεξαν με ναρκωτικά. Ωστόσο, όσοι τον ήξεραν δεν αντιμετώπισαν με απάθεια την είδηση για τον θάνατό του.

 «Ήταν καλό παιδί και είχε μείνει χωρίς φίλους» μας ανέφερε πρόσωπο που τον γνώριζε και πρόσθεσε: «Περιμέναμε ότι δεν θα είχε θετική κατάληξη, αλλά πάλι η είδηση του θανάτου του μας συγκλόνισε».

Το ίδιο πρόσωπο μας ανέφερε: «Ζητούσε δανεικά για να πάρει τη δόση του. Όλοι γνώριζαν το πρόβλημά του, αλλά δεν βρέθηκε κάποιος να τον βοηθήσει».

Συγγενικό του πρόσωπο έγραψε στον λογαριασμό του σε κοινωνικό μέσο δικτύωσης: «Ανίψι μου, καλό μου, ψυχάρα μου… Εν τω πιστεύκω ακόμα. Υποσχόσουν ότι όλα είναι υπό έλεγχο… Γιατί;;; Ήσουν πάντα ένα παιδί μάλαμα. Ψυχή μεγάλη. Όσοι σε γνώριζαν είμαι σίγουρη ότι είδαν την καλοσύνη και τον πόνο που κουβαλούσες μέσα σου. Για κάποια πράγματα που μόνο εσύ ξέρεις. Καλό παράδεισο μωρό μου…»

Το τελευταίο βράδυ, ο 35χρονος είχε πάει μαζί με τον αδερφό του σε συγκεκριμένο σημείο για να προμηθευτεί ναρκωτικά.

Η μεθαμφεταμίνη που πήρε από τη μύτη, έμελλε να αποτελέσει την χαριστική βολή…  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE