ΠΑΦΟΣ: Βουτιά στο κενό απο ύψος 9 μέτρων για 15χρονο – Στο χειρουργείο με σοβαρά κατάγματα

ΠΑΦΟΣ: Βουτιά στο κενό απο ύψος 9 μέτρων για 15χρονο – Στο χειρουργείο με σοβαρά κατάγματα

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται 15χρονος έπεσε στο κενό από ύψος 9 μέτρων

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το Τμήμα Μικροπαραβάσεων της ΑΔΕ Πάφου ενημερώθηκε γύρω στις 16:30 από το νοσοκομείο πως 15χρονο έπεσε στο κενό από ύψος 9 μέτρων.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 13:30 το μεσημέρι της Πέμπτης (02-06).

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 15χρονος βρισκόταν μόνος στο σπίτι,  κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο κενό από ύψος 9 μέτρων.

Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου καθώς υπέστη σοβαρά κατάγματα στον σπόνδυλο, στην λεκάνη και στο άκρα.

Ακολούθως μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ιδιωτική κλινική για  να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ελπίδα για εξεύρεση κοινού εδάφους από πλευρές, εκφράζει η Πρέσβης Γαλλίας ενόψει επίσκεψης Ντι Κάρλο

Ελπίδα για εξεύρεση κοινού εδάφους από πλευρές, εκφράζει η Πρέσβης Γαλλίας ενόψει επίσκεψης Ντι Κάρλο

Ελπίδα ότι οι δύο πλευρές θα βρουν κοινό έδαφος και θα προχωρήσουν μπροστά, εξέφρασε η Πρέσβης της Γαλλίας στην Κύπρο, Κλέλια Σεβριέ Κολάτσκο, κληθείσα να σχολιάσει την επίσκεψη της Αναπληρώτριας ΓΓ του ΟΗΕ για Πολιτικές και Ειρηνευτικές Υποθέσεις, Ρόζμαρι ΝτιΚάρλο στην Κύπρο τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE