Αννίτα Δημητρίου: Aποχαιρετά συγκινημένη αγαπημένο της πρόσωπο που «έφυγε» από τη ζωή

Αννίτα Δημητρίου: Aποχαιρετά συγκινημένη αγαπημένο της πρόσωπο που «έφυγε» από τη ζωή

Θλίψη επικρατεί στο χωριό Τρούλλοι, της Επαρχίας Λάρνακας, μετά την είδηση θανάτου του πατήρ, Αντώνιου Κωνσταντίνου, ενός ανθρώπου της εκκλησίας που πλήθος κόσμου δημιουργούσε καθημερινά ουρές για να εξομολογηθούν κοντά του.

Ανάμεσα στους πολλούς θλιμμένους για την απώλεια του και η Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, η οποία προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

«Υπάρχουν άνθρωποι που δεν αφήνουν μόνο ίχνη στο χώμα που πατούν, αλλά και στην ψυχή όσων τους γνώρισαν.

Ο πατήρ Αντώνιος δεν ήταν απλά μια εμβληματική μορφή και ευλογία για το χωριό μας αλλά για όλη την Κύπρο.
Με το βλέμμα του γεμάτο κατανόηση, αγκάλιαζε όχι μόνο την κοινότητά μας σαν ένας αληθινός πνευματικός πατέρας, μα κάθε κουρασμένη ψυχή.
 
Έδειχνε στην πράξη πως η πίστη δεν είναι απλώς λέξεις, αλλά καθημερινές μικρές θυσίες και προσευχή για τον συνάνθρωπο μας.», έγραψε. 
 

Δείτε την ανάρτηση της:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος αποτελεί ένα ανοικτό στούντιο» - Ταινία Bollywood θα γυριστεί για πρώτη φορά στη χώρα μας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος αποτελεί ένα ανοικτό στούντιο» - Ταινία Bollywood θα γυριστεί για πρώτη φορά στη χώρα μας

Η πρώτη ταινία του Bollywood αναμένεται να γυριστεί στην Κύπρο, με τα γυρίσματα να ξεκινούν αυτό το καλοκαίρι και την κυκλοφορία της να προγραμματίζεται για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου του επόμενου έτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE