Περιμένουν ακόμη απαντήσεις για την ανέγερση του ξενοδοχείου Palm Beach - Eπανέρχονται με νέα επιστολή

Περιμένουν ακόμη απαντήσεις για την ανέγερση του ξενοδοχείου Palm Beach - Eπανέρχονται με νέα επιστολή

Eπανέρχονται οι επενδυτές και ομάδα πολιτών, που ζητούν σειρά ερωτημάτων αναφορικά με την ανέγερση του ξενοδοχείου Palm Beach στην παραλία της Λάρνακας.

Σε νεότερη επιστολή τους, αναφέρουν ότι μέχρι σήμερα έλαβαν απαντήσεις μόνο από το Δήμο Λάρνακας και τον Ε.Ο.Α.Λ καθώς και από τον Κύριο Μάριο Κατσαντώνη εκ μέρους της Πολεοδομίας. 

Τονίζουν ακόμη ότι με την επιστολή της πολεοδομίας, όχι απλά επιβεβαιώνονται οι ανησυχίες μας αλλά επαυξάνονται.

Αυτούσια η επιστολή:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Ο Γενικός Γραμματέας των ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, έχει στο μυαλό του συγκεκριμένες κινήσεις για το αμέσως επόμενο διάστημα, ανέφερε, την Τρίτη, ο διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου, σε συζήτηση στο πλαίσιο του Cyprus Forum, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE