Λάρνακα: 69χρονη γυναίκα πίσω από εμπρησμό οχήματος 41χρονου

Λάρνακα: 69χρονη γυναίκα πίσω από εμπρησμό οχήματος 41χρονου

Της πέρασαν χειροπέδες ως ύποπτη για εμπρησμό αυτοκινήτου.

Συνελήφθη τη Δευτέρα (23/05) με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 69χρονη κάτοικος Λάρνακας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου.

Από τις εξετάσεις διαπίστωσε πως η φωτιά φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα αφού ο δράστης έσπασε το παράθυρο της δεξιάς μπροστινής πόρτας του αυτοκινήτου, το περιέλουσε με εύφλεκτη ύλη και στη συνέχεια του έθεσε φωτιά.

Διαβάστε ακόμη: ΛΑΡΝΑΚΑ: Προσωπικές διαφορές πίσω από τον εμπρησμό αυτοκινήτου! Καταστράφηκε ολοσχερώς

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ: Πέραν του 85% η συμμόρφωση στις συστάσεις GRECO

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ: Πέραν του 85% η συμμόρφωση στις συστάσεις GRECO

Σαφές μήνυμα ότι η Κύπρος προχωρά με σταθερά βήματα στην ενίσχυση της διαφάνειας και της χρηστής διακυβέρνησης έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, με αφορμή τη σημερινή δημοσιοποίηση της Έκθεσης Συμμόρφωσης της Επιτροπής GRECO.

BEST OF TOTHEMAONLINE