Άντρεα Κυριάκου: Τι κάνει στην Μήλο χωρίς τον Μερκή;

Άντρεα Κυριάκου: Τι κάνει στην Μήλο χωρίς τον Μερκή;

Η αρραβωνιστικιά του άσου του ΑΠΟΕΛ από την Κυριακή βρίσκεται στις Κυκλάδες...

Η Άντρεα Κυριάκου ανέβασε στα social media φωτογραφίες της από σκάφος, όπου εκ πρώτης φαίνεται ότι απολαμβάνει τον αιγαιοπελαγίτικο ήλιο. Όμως το μοντέλο από τη Λεμεσό δεν βρίσκεται στα νησία των Κυκλάδων για λόγους αναψυχής, αλλά για δουλειά. 

Όπως βλέπετε και στο post της σχολιάζει στη λεζάντα μιας από τις φωτογραφίες της όπου βρίσκεται με το μαγιό πάνω σε ένα σκάφος και απολαμβάνει την ηρεμία και την ομορφιά του Αιγαίου πέλαγους: «Ασταμάτητη δουλειά Κουρασμένη Φωτογραφίσεις».

Έτσι εξηγείται και το γεγονός ότι σε αυτό της το ταξίδι βρίσκεται μόνη, χωρίς τον αγαπημένο της, Γιώργο Μερκή. 

Σε κάποια από τα ποσταρίσματά της η Άντρεα εκδηλώνει ακόμα μια πτυχή του χαρακτήρα της, άγνωστη μέχρι στιγμής, που δεν είναι άλλη από την αγάπη της για τη φωτογραφία.  Όπως βλέπετε το μοντέλο «το χει» και στη φωτογραφική τέχνη. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.