Νεαροί ξάφριζαν σπίτια στην Πάφο

Νεαροί ξάφριζαν σπίτια στην Πάφο

Δύο νεαροί από τη Γεωργία, που διαμένουν στην Πάφο, συνελήφθηκαν από την Αστυνομία για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Οι νεαροί, ηλικίας 19 και 20 ετών, παραδέχτηκαν ανακρινόμενοι ότι διέρρηξαν διαμέρισμα σε οργανωμένο συγκρότημα τουριστικών διαμερισμάτων στην Κάτω Πάφο και απέσπασαν απ’ αυτό διάφορα αντικείμενα που ανήκαν στον ιδιοκτήτη και τα οποία έχουν ήδη αναγνωριστεί.

Οι δύο Γεωργιανοί αναμένεται να προσαχθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου για την έκδοση διατάγματος κράτησης τους αφού μέλη του Κλιμακίου Διαρρήξεων και κλοπών του ΤΑΕ Πάφου εκτιμά ότι οι νεαροί έχουν απασχολήσει κατά επανάληψη τις αστυνομικές Αρχές και για υποθέσεις διαρρήξεις που σημειώθηκαν σε άλλες περιοχές της Επαρχίας.

KYΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE