Γιατί ο κ. Συλλούρης διαθέτει αστυνομική φρουρά χωρίς να είναι πολιτικός αρχηγός;

Γιατί ο κ. Συλλούρης διαθέτει αστυνομική φρουρά χωρίς να είναι πολιτικός αρχηγός;

Ο Δημήτρης Συλλούρης μετά από την αυτοδιάλυση του ΕΥΡΩΚΟ και την απορρόφηση του από το κίνημα Αλληλεγγύης δεν είναι πλέον πολιτικό αρχηγός αλλά ένας κανονικός υποψήφιος βουλευτής.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος» ο ίδιος απολαμβάνει προνομίων λες και είναι μέχρι και σήμερα πολιτικός αρχηγός. Πιο συγκεκριμένα το δημοσίευμα θέτει το εύλογο ερώτημα γιατί ο κ. Συλλούρης διαθέτει μέχρι και σήμερα αστυνομική φρουρά από την στιγμή που δεν ηγείται κάποιου κόμματος;

Βέβαια η προφανής απάντηση είναι διότι ήταν αρχηγός πολιτικού κομμάτος και κάπου εκεί θα γίνει ο βιασμός της κοινής λογικής.

Εμείς θα συμφωνήσουμε με το σχόλιο του «Φιλελευθέρου», διότι ο κ. Συλλούρης δεν κινδυνεύει από κανέναν εκτός αν έχει τέτοια στοιχεία που τα κατέθεσε στον υπουργό Δικαιοσύνης ώστε να κρίνεται λογικό ο φορολογούμενος να πληρώνει αστυνομικούς από την τσέπη του για έναν πρώην αρχηγό πολιτικού κόμματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE