Πατέρας επιτέθηκε με ψαλίδι στο γιο του, πυροβόλησε την σύζυγο του και μετά αυτοπυροβολήθηκε

Πατέρας επιτέθηκε με ψαλίδι στο γιο του, πυροβόλησε την σύζυγο του και μετά αυτοπυροβολήθηκε

Σε κατάσταση εκτός ελέγχου βρέθηκε 70χρονος ο οποίος επιτέθηκε στον γιο και μετά στην σύζυγο του ακολούθως έστρεψε το πιστόλι στον ευατό του και έθεσε τέρμα στη ζωή του.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το cnn.gr οι γείτονες στην περιοχή της Δάφνης άκουσαν κραυγές τα ξημερώματα. Ο 70χρονος βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση άρπαξε ένα ψαλίδι και επιτέθηκε στο 30χρονο γιο του τραυματίζοντας στον κοιλιά.

Ακολούθως, πήρε ένα όπλο και πυροβόλισε την σύζυγο του στον δεξί μηρό και αμέσως μετά το έστρεψε στον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε.

Οι γείτονες μπήκαν στο σπίτι βρίσκοντας και τους τρεις τραυματισμένους σοβαρά για μετακομιστούν στο Νοσοκομείο όπου και παραμένουν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Επιστολή στον ΟΗΕ με την οποία καταγγέλλει το παράνομο μνημόνιο μεταξύ της Τουρκίας και των κατεχόμενων περιοχών της Κύπρου για την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου, έστειλε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ κα Μαρία Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE