ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Φέρεται πως φορούσε κράνος αλλά ήταν χαλαρό – Μεταφέρεται στην Λευκωσία ο 17χρονος

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Φέρεται πως φορούσε κράνος αλλά ήταν χαλαρό – Μεταφέρεται στην Λευκωσία ο 17χρονος

Την μεγαλύτερη μάχη της ζωής του δίνει από το βραδύ της Παρασκευής ο 17χρονος μοτοσικλετιστής.

Μεταφέρεται διασωληνωμένος από το Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και συγκεκριμένα στην μονάδα εντατικής θεραπείας ο 17χρονος.

Ο άτυχος νέος δυστυχώς έχει υποστεί σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση με τους θεράποντες γιατρούς να αναφέτους πως η κατάσταση της υγείας του να είναι εξαιρετικά κρίσιμη.

Ο άτυχος νέος βγαίνοντας για το μεροκάματο συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 68χρονος. Όπως μας αναφέρθηκε, σύμφωνα με τις πρώτες έρευνες της Τροχαίας, ο 67χρονος οδηγός ανέκοψε την πορεία του άτυχου 17χρονου διανομέα φαγητού.

Η Τροχαία διερευνά τα αίτια του πολύ σοβαρού ατυχήματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες που έχει στην κατοχή της η Τροχαία, φέρεται ότι ο 17χρονος έφερε προστατευτικό κράνος με τον ιμάντα όμως να είναι χαλαρός.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ένα βήμα πριν από τη Γενεύη - Η Λευκωσία θέτει  κόκκινες γραμμές - Στην Κύπρο σήμερα ο Βρετανός Υφυπουργός Ευρώπης 

Ένα βήμα πριν από τη Γενεύη - Η Λευκωσία θέτει  κόκκινες γραμμές - Στην Κύπρο σήμερα ο Βρετανός Υφυπουργός Ευρώπης 

Με ρεαλισμό, αλλά και έτοιμη να αντιμετωπίσει τις όποιες προκλήσεις πιθανόν να παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της διευρυμένης διάσκεψης για το κυπριακό στη Γενεύη, η Λευκωσία θέτει κόκκινες γραμμές, βάζοντας δύο στόχους: Ο πρώτος, αφορά στη συνέχιση της διαδικασίας, μετά το τέλος της διάσκεψης, με τον ΓΓ των ΗΕ να θέτει ουσιαστικά έναν οδικό χάρτη και ο δεύτερος, να αποτραπεί οποιαδήποτε προσπάθεια, από τους συμμετέχοντες, να μοιράσουν τη διαφορά. Οι επιδιώξεις της τουρκικής πλευράς για κυριαρχική ισότητα είναι γνωστές. Η Λευκωσία ωστόσο, έχοντας στις αποσκευές της το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί η ίδια, που δεν είναι άλλο από τα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας, επιδιώκει να επαναρχίσουν οι συνομιλίες, από το σημείο όπου διακόπηκαν το 2017.   

BEST OF TOTHEMAONLINE