Γ. Περδίκης στο ThemaΟnline: «Ευχαριστώ τον Πρόεδρο για την επιβεβαίωση και το άδειασμα του Βίκτωρα»

Γ. Περδίκης στο ThemaΟnline: «Ευχαριστώ τον Πρόεδρο για την επιβεβαίωση και το άδειασμα του Βίκτωρα»

Ο πρόεδρος των Οικολόγων – Συνεργασίας Πολιτών Γιώργος Περδίκης μιλώντας στο ThemaOnline, δήλωσε ότι τον αφήνει ευχαριστημένο η δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας, για τα όσα ο ίδιος αποκάλυψε αναφορικά με τα εξοπλιστικά προγράμματα.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Συγκεκριμένα, ο κ. Περδίκης προ ημερών σε τηλεοπτική του παρουσία δήλωσε πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών είχε δηλώσει πως οι μίζες στα εξοπλιστικά προγράμματα ίσως να ξεπερνούν το σκάνδαλο των τραπεζών.

«Σε συνέντευξη του στο ΡΙΚ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ερωτώμενος γι αυτό το ζήτημα επιβεβαίωσε ότι ειπώθηκε κάτι τέτοιο χωρίς όπως είπε όμως να τα θυμάται αυτολεξεί. Εγώ ευχαριστώ τον Πρόεδρο που έστω και με αυτό τον τρόπο επιβεβαίωσε τα όσα είπα αδειάζοντας τον Αναπληρωτή Εκπρόσωπο Τύπου ο οποίος με είχε αμφισβητήσει» τόνισε ο κ.Περδίκης.

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας για το ίδιο θέμα δήλωσε πως δεν μπορεί να αποκλείσει το γεγονός να υπήρχαν μίζες και στα εξοπλιστικά της Ε.Φ καθώς όπως ανέφερε τέτοια φαινόμενα εντοπίστηκαν και σε ζητήματα που κανείς δεν ανέμενε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE