Νέο αίμα στην άσφαλτο… Θανατηφόρο το τροχαίο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό – Τι διερευνά η Αστυνομία
Νεκρός είναι ο διανομέας φαγητού που παρασύρθηκε από όχημα μετά από σύγκρουση με άλλο όχημα στη Λεμεσό το βράδυ της Παρασκευής.
Η εργοληπτική εταιρεία έχει επίσης συμφωνήσει για αναδιάρθρωση των δανείων της με cdb bank, και Eurobank, ενώ σύντομα εκτιμάται να καταλήξει σε συμφωνίες και με τις υπόλοιπες τράπεζες στις οποίες διατηρεί δάνεια.
Σε επιστολή που απέστειλε ο διευθυντής της εταιρείας, Χάρης Φωτίου, προς τον διευθύνοντα σύμβουλο της Τράπεζας Κύπρου, Πάτρικ Χούρικαν, ευχαριστεί την τράπεζα για τις ενέργειές της και την εμπιστοσύνη που επέδειξε προς τη Chapo.
Η εταιρεία βρίσκεται σε διαρκή και εντατική επικοινωνία με πιστωτές της εταιρείας εκτός των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων της χώρας. Οι εν λόγω κινήσεις αποτελούν καθοριστικής σημασίας συμφωνίες για την περαιτέρω πορεία της εταιρείας, που πλήγηκε σημαντικά από την οικονομική κρίση και την πτωτική τάση στον τομέα ακινήτων.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις