Μαρίνος Σιζόπουλος: Ο ΠτΔ απέκρυψε σημαντικά στοιχεία στην ενημέρωση της Βουλής

Μαρίνος Σιζόπουλος: Ο ΠτΔ απέκρυψε σημαντικά στοιχεία στην ενημέρωση της Βουλής

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απέκρυψε σημαντικά στοιχεία κατά τη χθεσινή ενημέρωση της Βουλής για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, υποστήριξε σήμερα ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος, ο οποίος θεωρεί ότι γίνεται προσπάθεια ωραιοποίησης της κατάστασης, η οποία οδηγεί σε ένα μοντέλο ιδιότυπης συνομοσπονδίας .

Σε δηλώσεις στη Λεμεσό, ο κ.Σιζόπουλος είπε πως τα στοιχεία που ο Πρόεδρος Αναστασιάδης απέκρυψε αφορούν κυρίως τις συγκλίσεις που έχει συμφωνήσει, "με κύριο στόχο να ωραιοποιήσει την κατάσταση και να αποκρύψει τις σημαντικές παραχωρήσεις στις οποίες έχει προβεί χωρίς ανταλλάγματα, αλλά και για να μην επιβεβαιώσει ότι οι συγκλίσεις του αφορούν μοντέλο ιδιότυπης συνομοσπονδίας και όχι ομοσπονδίας".
 
Τέλος, κατέληξε στις δηλώσεις του, η απόκρυψη στοιχείων έγινε και για να μην επιβεβαιωθεί ότι "οι συγκλίσεις αυτές περιλαμβάνονται στο σχέδιο Ανάν και σε ορισμένες μάλιστα περιπτώσεις σε χειρότερη έκφραση και μορφή".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμη ώρα για το Κυπριακό: Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με τρία θέματα στο τραπέζι

Κρίσιμη ώρα για το Κυπριακό: Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με τρία θέματα στο τραπέζι

Με το βλέμμα στραμμένο στα επόμενα βήματα του Κυπριακού, Νίκος Χριστοδουλίδης και Τουφάν Έρχιουρμαν συναντώνται στις 16:00, στην οικία των καλών υπηρεσιών του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, στη νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE