«Τρομερός» ο 38χρονος Πάφιος- Νοίκιασε αυτοκίνητο και πήγε να το πωλήσει – Πρόλαβε να τσεπώσει 2.000

«Τρομερός» ο 38χρονος Πάφιος- Νοίκιασε αυτοκίνητο και πήγε να το πωλήσει – Πρόλαβε να τσεπώσει  2.000

Οι λεπτομέρειες που αναδεικνύονται μέσα από τα δελτία Τύπου της Αστυνομίας, προκαλούν εντύπωση ακόμα και στον πιο περπατημένο…

Το ίδιο ισχύει και με την υπόθεση 38χρονου κάτοικου Πάφου, ο οποίος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου και απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 38χρονος φέρεται να ενοικίασε από γραφείο ενοικιάσεως στην Πάφο  ένα όχημα στις 29.12.2015 που έπρεπε να το παραδώσει  στις 18.1.2016.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο ξαναπήγε ωστόσο στο γραφείο ενοικιάσεως στις 5.2.2016  και προχώρησε σε νέο ενοικιαστήριο έγγραφο, δηλώνοντας πως θα το κρατούσε για κάποιες ημέρες ακόμα και συγκεκριμένα ανέφερε πως θα το επέστρεφε στις 13.2.2016.

Πριν δύο εβδομάδες ωστόσο 38χρονος φέρεται να επιχείρησε να πωλήσει το όχημα σε ένα πρόσωπο έναντι του χρηματικού ποσού των 3.200 ευρώ, λέγοντας του πως το γραφείο ενοικιάσεως επιθυμούσε να προχωρήσει στην πώληση του οχήματος.

Ο ενδιαφερόμενος κατέβαλε στον 38χρονο το χρηματικό ποσό των 2.200 ευρώ λέγοντας του πως με την μεταβίβαση θα του έδινε τα υπόλοιπα 1000 ευρώ. 

Λόγω της καθυστέρησης της μεταβίβασης, ο ενδιαφερόμενος αγοραστής αποτάθηκε στο γραφείο ενοικιάσεως και όπως διαφάνηκε το όχημα δεν ήταν προς πώληση.

Η Αστυνομία μετά την καταγγελία τόσο του ιδιοκτήτη του γραφείου ενοικιάσεως όσο και του ενδιαφερόμενου αγοραστή προχώρησε στην σύλληψη του 38χρονου, ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου για έκδοση διατάγματος κράτησης του. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE