Νέο ΣΟΚ για την Σελίν Ντιόν: Με καρκίνο και ο αδερφός της - Είναι ετοιμοθάνατος!

Νέο ΣΟΚ για την Σελίν Ντιόν: Με καρκίνο και ο αδερφός της - Είναι ετοιμοθάνατος!

Αλλεπάλληλα τα «χτυπήματα» της μοίρας για την Σελίν Ντιόν: μία ημέρα αφότου έχασε το σύζυγό της από καρκίνο και ετοιμάζεται για την κηδεία του, έγινε γνωστό πως από την ασθένεια πάσχει και ο αδερφός της, με τους γιατρούς να του δίνουν το πολύ λίγες μέρες ζωής!

Την ώρα που η Σελίν (το μικρότερο από τα δεκατέσσερα παιδιά της οικογένειας) θρηνεί το χαμό του συζύγου της και πατέρα των τριών παιδιών της, Ρενέ Αντζελίλ, οι δικοί της βρίσκονται σε νοσοκομείο του Μόντρεαλ, στο προσκεφάλι του μεγαλύτερου αδερφού της, του 59χρονου Ντάνιελ, ο οποίος δίνει «μάχη» για τη ζωή του σύμφωνα με το Star.gr.

«Είναι πολύ επίπονο! Είναι θέμα ωρών ή ημερών. Mοιάζει με τον καρκίνο του Ρενέ, εκείνος είχε στον λαιμό, την γλώσσα και τον εγκέφαλο. Η οικογένειά μας έχει εμπειρία σε αυτό», είπε, στην εφημερίδα «Journal Of Montreal», η αδερφή της τραγουδίστριας, Κλοντέτ.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, έμαθαν ότι ο αδερφός τους αργοσβήνει λίγες ώρες πριν πεθάνει ο Ρενέ  Αντζελίλκαι έτρεξαν αμέσως στο νοσοκομείο! «Είμαστε εδώ μέρα και νύχτα», πρόσθεσε. 

Τα δυσάρεστα νέα για την υγεία του 59χρονου επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπος της Σελίν Ντιόν, στο «Entertainment Tonight», το βράδυ της Παρασκευής.

Στο μεταξύ, η τραγουδίστρια ετοιμάζεται για την κηδεία του Ρενέ, που κατά πληροφορίες θα γίνει στο Μόντρεαλ, σε στενό κύκλο, ενώ «πάγωσε» τις εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας, έως τις 23 Φεβρουαρίου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

  Σε εξέλιξη βρίσκεται η κρίσιμη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι για το Ουκρανικό. Οι εγγυήσεις ασφαλείας και κυρίως το εδαφικό είναι τα δύο «καυτά» θέματα που θα κυριαρχήσουν στις συνομιλίες, στο πλαίσιο μιας ειρηνευτικής συμφωνίας. Ο Ουκρανός πρόεδρος αναμένεται να βρεθεί υπό πίεση, όπως μαρτυρά και η τελευταία ανάρτηση Τραμπ, πως η Ουκρανία δεν θα ανακτήσει την Κριμαία, ούτε θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE