ΚΟΣΜΟΣ

5 μυστικά για να κλείνετε δωμάτιο ξενοδοχείου στην πιο οικονομική τιμή!

5 μυστικά για να κλείνετε δωμάτιο ξενοδοχείου στην πιο οικονομική τιμή!

Σίγουρα, θα ξέρετε πώς να κάνετε κράτηση σε ένα ξενοδοχείο,από τη στιγμή που έχετε μια πιστωτική κάρτα και πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Για να γίνετε όμως, από ερασιτέχνες, επαγγελματίες, ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές!

1. Ενημερώσεις τιμών

Όταν είστε στη διαδικασία σχεδιασμού των διακοπών σας, θέλετε να κάνετε εκτενή έρευνα στο διαδίκτυο για τις καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων. Συνήθως αυτό σημαίνει ότι επισκέπτεστε κάθε σελίδα κρατήσεων κάθε μέρα, αλλά και πολλές φορές την ημέρα, μήπως πετύχετε μια καλύτερη τιμή.  Αυτή η κίνηση σύμφωνα με τη σύμβουλο ταξιδίων Katelyn O'Shaughnessy, είναι λάθος, διότι κάθε φορά που επισκέπτεστε μια ταξιδιωτική ιστοσελίδα, οι τιμές θα ανεβαίνουν. Ξεκινήστε λοιπόν διαγράφοντας τα cookies του browser σας προτού πριν την κράτηση σε ξενοδοχείο. Ας πούμε, με το Hipmunk ή το Airfarewatchdog, θα λαμβάνετε ενημερώσεις σε εβδομαδιαία, ή ημερήσια βάση, για τις χαμηλότερες τιμές σε ξενοδοχεία ή αεροπορικά.

2. Κλείστε δωμάτιο τη σωστή ώρα​

Η O'Shaughnessy συνιστά επίσης να κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων και ξενοδοχείων την Τρίτη μετά τις 15:00, και 6 εβδομάδες πριν το ταξίδι!


3. Αποφύγετε τις χρεώσεις ακύρωσης, με το να αλλάξετε τις ημερομηνίες κράτησης

Αν η κολλητή σας παντρεύεται τις ίδιες ημερομηνίες με το ταξίδι που έχετε ήδη προγραμματίσει, μην απογοητεύσετε.Η αλήθεια είναι πως αρκετά ξενοδοχεία χρεώνουν την ακύρωση της κράτησης, ωστόσο, αυτό δε συμβαίνει πάντα. Αν δηλαδή δεν έχετε προπληρώσει, τότε μπορείτε να επαναπρογραμματίσετε τη διαμονή σας για αργότερα!

4. Ταξιδέψτε σε θερμούς προορισμούς κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού

Το Μεξικό το καλοκαίρι, από τουριστικής άποψης θεωρείται low season,συνεπώς οι τιμές είναι χαμηλότερες. Εντάξει, δεν ακούγεται και τόσο ελκυστική κίνηση να ταξιδέψετε σε έναν προορισμό που κυριολεκτικά θα βράζει, όσον αφορά όμως τις μειώσεις των τιμών στα ξενοδοχεία, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε.

5. Για να έχετε δωρεάν WiFi​

Αν το ξενοδοχείο που κλείσατε δεν παρέχει δωρεάν WiFi, τότε η O'Shaughnessy σας δίνει 2 εξαιρετικά χρήσιμες συμβουλές. Αν σε ορισμένα ξενοδοχεία και αεροδρόμια, προσθέσετε το ".jpg" στο τέλος κάθε URL διεύθυνσης, αυτό θα σας επιτρέψει να παρακάμψετε το αποκλεισμένο WiFi και να έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο δωρεάν. Μια άλλη εναλλακτική είναι να τσεκάρετε τα σχόλια των πελατών του ξενοδοχείου στην ιστοσελίδα του. Πολλοί πελάτες μπορεί να αναφέρουν κωδικούς πρόσβασης!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top