Θάνατος 42χρονης στο ΓΝ Λάρνακας - Πού βρίσκεται η έρευνα του ΟΚΥπΥ

Θάνατος 42χρονης στο ΓΝ Λάρνακας - Πού βρίσκεται η έρευνα του ΟΚΥπΥ

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου της 42χρονης Γεωργίας η οποία «έφυγε», δύο εβδομάδες μετά τη νοσηλεία της στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου βρισκόταν σε κωματώδη και μη αναστρέψιμη κατάσταση μετά από χειρουργική επέμβαση υστερεκτομής.

Ο Χαράλαμπος Χαριλάου, εκπρόσωπος Τύπου του ΟΚΥπΥ, μιλώντας στον alpha στην εκπομπή «alpha καλημέρα», ανέφερε ότι «έγινε η πρώτη καταγραφή των γεγονότων και ακολούθησε βάση των εσωτερικών κανονισμών πιο λεπτομερής καταγραφή η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός των ημερών»

«Αναμένουμε ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ολοκληρωθεί η έρευνα και εάν κριθεί ότι προκύπτουν τα οποιαδήποτε θέματα θα κινηθούν οι διαδικασίες που πρέπει», συμπλήρωσε.

Δείτε το απόσπασμα:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού ο ανασχηματισμός: Νέες αλλαγές στην Κυβέρνηση Χριστοδουλίδη – Τα πρόσωπα που αναλαμβάνουν θέσεις

Ιδού ο ανασχηματισμός: Νέες αλλαγές στην Κυβέρνηση Χριστοδουλίδη – Τα πρόσωπα που αναλαμβάνουν θέσεις

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ασκώντας τις εξουσίες που του παρέχει το Σύνταγμα, αποφάσισε όπως προβεί στις ακόλουθες αλλαγές στη σύνθεση των μελών της Κυβέρνησης:

BEST OF TOTHEMAONLINE