Σύσκεψη αγροτικών οργανώσεων με ΚΟΑΠ- Κύριο θέμα οι πληρωμές επιδοτήσεων

Σύσκεψη αγροτικών οργανώσεων με ΚΟΑΠ- Κύριο θέμα οι πληρωμές επιδοτήσεων

Σύσκεψη των αγροτικών οργανώσεων με τον Επίτροπο και την Διευθυντική Ομάδα του Κυπριακού Οργανισμού Αγροτικών Πληρωμών (ΚΟΑΠ), πραγματοποιήθηκε σήμερα, στα γραφεία του Οργανισμού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΟΑΠ, ο Επίτροπος ενημέρωσε τις αγροτικές οργανώσεις για όλα τα θέματα και τις δραστηριότητες που αφορούν τον Οργανισμό και εστίασε την προσοχή του στις πληρωμές των Κεφαλικών και Εκταρικών Επιδοτήσεων.

Άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή και κατανόησε τις απόψεις, προβληματισμούς και ανησυχίες του αγροτικού κόσμου από τους εκπροσώπους των Οργανώσεων και δεσμεύτηκε ότι ο Οργανισμός θα καταβάλει κάθε προσπάθεια να ανταποκριθεί στα δίκαια αιτήματα των αγροτών.

 

Ο Επίτροπος ενημέρωσε επίσης ότι η καταβολή των Κεφαλικών Επιδοτήσεων θα αρχίσει το συντομότερο δυνατόν και πριν το τέλος του 2015 και η καταβολή των Επιδοτήσεων της Ενιαίας Εκταρικής Επιδότησης θα αρχίσει εντός Ιανουαρίου 2016.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.