Οι πρώτες ώρες του Χρίστου Θωμά στις Κεντρικές Φυλακές – Τι είπε η ψυχίατρος

Οι πρώτες ώρες του Χρίστου Θωμά στις Κεντρικές Φυλακές – Τι είπε η ψυχίατρος

Την πύλη των Κεντρικών Φυλακών φρουρούμενος πέρασε το μεσημέρι της Παρασκευής, 11/12/2015, ο δράστης του τριπλού φονικού το οποίο διαπράχθηκε στις 24/11, στο κέντρο της Λεμεσού.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη

Ο 31χρονος Χρίστος Θωμά,  πέρασε από την προβλεπόμενη διαδικασία. Εξετάστηκε από ιατρό και ψυχίατρο. Ως υπόδικος πλέον μετά την καταχώρηση της υπόθεσης από την αστυνομία στο δικαστήριο θα βρίσκεται στις Κεντρικές Φυλακές. Ο Θωμά παραπέμφθηκε σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου στις 12 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ToThemaOnline, o 31χρονος ήταν ήρεμος και οι εξετάσεις του καλές. Η ψυχίατρος είπε ότι «είναι μία χαρά».

Υπευθυμίζουμε ότι ο Χρίστος Θωμά μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τα αδέλφια Κωνσταντίνο και Παράσχο Ντορζή (21 και 19 ετών) και τον αρραβωνιαστικό της ξαδέλφης τους Αιμίλιο Μιλτιάδους 24 ετών.  

Διαβάστε επίσης: 12 Ιανουαρίου ενώπιον Κακουργιοδικείου o Xρίστος Θωμά 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE