Καρπούζι: Γιατί κάνει καλό στην υγεία σου

Καρπούζι: Γιατί κάνει καλό στην υγεία σου

Το καρπούζι είναι το απόλυτο φρούτο του καλοκαιριού. Κάθε μπουκιά είναι γεμάτη με θρεπτικά στοιχεία που κάνουν καλό στο σώμα, το δέρμα και την ψυχολογία σου.

Με πάνω από 90% νερό, το καρπούζι είναι το πιο ζουμερό snack που μπορείς να έχεις στις διακοπές. Σε κρατάει ενυδατωμένη χωρίς καν να το προσπαθείς και χωρίς να βαριέσαι το νερό!

Μην σε ξεγελά η γλυκιά γεύση: το καρπούζι περιέχει λυκοπένιο, ένα πανίσχυρο αντιοξειδωτικό που προστατεύει τα κύτταρα από τη φθορά, κρατά την καρδιά ευτυχισμένη και κάνει το δέρμα σου να λάμπει σαν να πέρασες μόλις από spa.

Φυσική βιταμινο-έκρηξη!

Γεμάτο βιταμίνες A, C και B6, το καρπούζι βοηθά στη λάμψη της επιδερμίδας, στη σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού και σου δίνει το extra boost ενέργειας που χρειάζεσαι για να πας από τη θάλασσα… στο ηλιοβασίλεμα με στυλ.

Ελαφρύ & happy-stomach approved

Δεν βαραίνει, δεν πειράζει, δεν φουσκώνει. Είναι από τα πιο «ευγενικά» φρούτα στο στομάχι σου, και μπορείς να το απολαύσεις ό,τι ώρα της ημέρας θέλεις — ακόμα και ως βραδινό snack!

Mood-booster με μία μόνο μπουκιά!

Δεν ξέρουμε για σένα, αλλά εμείς χαμογελάμε αυτόματα με μια φέτα καρπούζι στο χέρι. Και αυτό δεν είναι τυχαίο: οι φυσικές του ζάχαρες και η δροσιστική αίσθηση ξυπνούν αισθήσεις ευφορίας — σαν mini διακοπές στον ουρανίσκο σου!

Οπότε ναι, ας το πούμε ξεκάθαρα: το καρπούζι δεν είναι απλώς «ένα φρούτο του καλοκαιριού», είναι ο πιο cool και υγιεινός σύμμαχος που μπορείς να έχεις δίπλα σου αυτόν τον ήλιο!

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

Δραματικές είναι οι στιγμές από την πολύ δύσκολη κατάσταση στην μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε από ττην κοινότητα Μαλιάς στην επαρχία Λεμεσού και πλέον έχει επεκταθεί μεταξύ των κοινοτήτων Ομόδους, Άρσους και Βάσας. Συγκεκριμένα ισχυρές δυνάμεις, περιλαμβανομένων πτητικών μέσων επιχειρούν στην στην οποία μαίνεται πυρκαγιά ενώ γίνονται διασώσεις και μετακινήσεις πολιτών. Στο σημείο έσπευσαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος συνοδεύεται από τον Αρχηγό της Αστυνομίας Θεμιστό Αρναούτη και τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη. Στον χώρο βρίσκονται επίσης εδώ και ώρα ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, και η Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Μαρία Παναγιώτου. Επί τόπου έχουν μεταβεί και Βουλευτές Λεμεσού. 

BEST OF TOTHEMAONLINE