ΔΗΣΥ: Στον Αρχηγό της Αστυνομίας το αίτημα για άμεση αποκατάσταση της δημόσιας τάξης στη Λάρνακα

ΔΗΣΥ:  Στον Αρχηγό της Αστυνομίας το αίτημα για άμεση αποκατάσταση της δημόσιας τάξης στη Λάρνακα

Στον Αρχηγό της Αστυνομίας έχει προωθηθεί το αίτημα της Δημοτικής Ομάδας ΔΗΣΥ Λάρνακας για άμεση αποκατάσταση της δημόσιας τάξης στην πόλη της Λάρνακας.

Αυτούσια η ανακοίνωση της Δημοτικής Ομάδας ΔΗΣΥ Λάρνακας:

Σε συνέχεια της επιστολής που απευθύναμε προς τον Εξοχότατο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας αναφορικά με την ανάγκη άμεσης αποκατάστασης της δημόσιας τάξης στην πόλη της Λάρνακας, ενημερωθήκαμε επίσημα ότι το αίτημά μας έχει προωθηθεί στον Αρχηγό της Αστυνομίας.

Μας έχει διαβεβαιωθεί πως θα υπάρξει άμεση επικοινωνία με τη Δημοτική μας Ομάδα, με στόχο την ενημέρωση για τις ενέργειες που δρομολογούνται.

Η Δημοτική Ομάδα του Δημοκρατικού Συναγερμού Λάρνακας παραμένει σε εγρήγορση και παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις. Η διασφάλιση της δημόσιας τάξης και της ασφάλειας των πολιτών της Λάρνακας αποτελεί για εμάς ύψιστη προτεραιότητα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE