«Φτώχυνε» η Ελένη Μενεγάκη; Πήγε στα μπουζούκια με φόρεμα που κοστίζει… 30 ευρώ! Δείτε το (ΦΩΤΟ)

«Φτώχυνε» η Ελένη Μενεγάκη; Πήγε στα μπουζούκια με φόρεμα που κοστίζει… 30 ευρώ! Δείτε το (ΦΩΤΟ)

Η Ελένη Μενεγάκη το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά ο Πάνος Κιάμος.

 Η παρουσιάστρια επέλεξε για τη βραδινή της εμφάνιση ένα στενό, μαύρο, metallic, midi φόρεμα που τράβηξε τα βλέμματα όλων και αναδείκνυε τη σιλουέτα της.

To People εντόπισε για εσάς το φόρεμα σε περίπτωση που θέλετε να αντιγράψετε το look της. Ποιο είναι το παράξενο; Κοστίζει μόλις… 30 ευρώ!

Δείτε το:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Δημοσκόπηση SIGMA: Απογοητευμένοι οι πολίτες δύο χρόνια μετά τη διακυβέρνηση Νίκου Χριστοδουλίδη- Η δημοτικότητα του Οδυσσέα  και η άνοδος του Χρίστου

Δημοσκόπηση SIGMA: Απογοητευμένοι οι πολίτες δύο χρόνια μετά τη διακυβέρνηση Νίκου Χριστοδουλίδη- Η δημοτικότητα του Οδυσσέα και η άνοδος του Χρίστου

Δύο χρόνια μετά την ανάληψη της προεδρίας της Δημοκρατίας από τον Νίκο Χριστοδουλίδη, η πρώτη δημοσκόπηση η οποία παρουσιάστηκε για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού SIGMA, αποτυπώνει την απογοήτευση των πολιτών από την παρούσα διακυβέρνηση. Παρά το γεγονός ότι οι δημοσκοπήσεις αποτυπώνουν την άποψη του εκλογικού σώματος τη δεδομένη στιγμή, είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι το 69% των ερωτηθέντων απάντησε ότι η χώρα πάει προς λάθος κατεύθυνση.

BEST OF TOTHEMAONLINE