Μακάρειο Νοσοκομείο: Καλά τα νέα – Τα περιστατικά που πήραν εξιτήριο

Μακάρειο Νοσοκομείο: Καλά τα νέα – Τα περιστατικά που πήραν εξιτήριο

Τα κρούσματα ιλαράς στα παιδιά καθώς και το περιστατικό βρέφους με μηνιγγίτιδα  τις προηγούμενες ημέρες είχαν προκαλέσει ανησυχία στην κοινότητα.

Τα πράγματα, σύμφωνα με αρμόδια πηγή που μίλησε στο ThemaOnline, φαίνονται να είναι καλύτερα για όλα τα παιδιά, αφού σύμφωνα με τις δηλώσεις «το μωρό που νοσηλευόταν με μηνιγγίτιδα πήρε χθες εξιτήριο και είναι σε πολύ καλή κατάσταση, όλο αυτό δεν του άφησε κάποια επιπλοκή»

Όσο αφορά τα περιστατικά με ιλαρά, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι «αυτή τη στιγμή δεν νοσηλεύεται κανένα μωρό ούτε και με αυτή τη ασθένεια στο Μακάρειο Νοσοκομείο, και όλα όσα νοσηλεύονταν πήραν εξιτήριο.

Μεταξύ άλλων, επισήμανε ότι τώρα, παρόλο που είναι η περίοδος της γαστρεντερίτιδας, δεν υπάρχουν πολλά περιστατικά αλλά ούτε και σοβαρά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα είπε με τον CEO της Chevron ο ΠτΔ - Στο κάδρο η αξιοποίηση του «Αφροδίτη»

Τα είπε με τον CEO της Chevron ο ΠτΔ - Στο κάδρο η αξιοποίηση του «Αφροδίτη»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε, το πρωί της Δευτέρας, 07 Απριλίου 2025, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Chevron κ. Mike Wirth και τον Πρόεδρο Διεθνούς Έρευνας και Παραγωγής κ. Clay Neff.