Εφιάλτης για γυναίκα: Άνδρας την χτύπησε στο κεφάλι με μπουκάλι μπροστά στα μάτια του παιδιού της - Την έστειλε στο Νοσοκομείο

Εφιάλτης για γυναίκα: Άνδρας την χτύπησε στο κεφάλι με μπουκάλι μπροστά στα μάτια του παιδιού της - Την έστειλε στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 24χρονο πέρασε η Αστυνομία , μετά από σοβαρό περιστατικό επίθεσης και τραυματισμού γυναίκας.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός φέρεται να χτύπησε στο κεφάλι με μπουκάλι γυναίκα που περπατούσε μαζί το 6χρονο παιδί της στη λεωφόρο Πρωταρά.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Ακολούθως πήρε εξιτήριο.

Σημειώνεται ότι το περιστατικό συνέβη την περασμένη εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα, την περασμένη Τετάρτη.

Η φωτογραφία του υπόπτου είχε δημοσιευθεί από την Αστυνομία και καταζητείτο, ενώ το Σάββατο εντοπίστηκε και συνελήφθη. Οδηγήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, το πρωί της Κυριακής, όπου διατάχθηκε η τριήμερη κράτησή του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE