Ταϊλάνδη: Μάχη επιβίωσης στην πισίνα ουρανοξύστη - Συγκλονιστικό βίντεο από τον σεισμό των 7,7 Ρίχτερ

Ταϊλάνδη: Μάχη επιβίωσης στην πισίνα ουρανοξύστη - Συγκλονιστικό βίντεο από τον σεισμό των 7,7 Ρίχτερ

Ένα βίντεο που καταγράφει τη δραματική προσπάθεια ενός άνδρα στην Ταϊλάνδη να μην παρασυρθεί τη στιγμή του σεισμού των 7,7 Ρίχτερ και αποτυπώνει την ένταση και τον πανικό που επικράτησε στα ψηλά κτίρια της Μπανγκόκ, αρκετά χιλιόμετρα μακριά από το επίκεντρο του σεισμού στην Μιανμάρ.

Η εικόνα είναι συγκλονιστική: ένας άνδρας βρίσκεται στην άκρη της πισίνας ενός ουρανοξύστη, όταν ξαφνικά ξεσπά ο ισχυρός σεισμός. Το κτίριο αρχίζει να πάλλεται, και η πισίνα μετατρέπεται σε μια ορμητική μάζα νερού. Μεγάλα κύματα ξεσπούν από τις πλευρές, καθώς ο άνδρας προσπαθεί να παραμείνει όρθιος και να αποφύγει την παράσυρση από το κύμα.

Η σύντροφός του, που καταγράφει το σκηνικό είναι σε κατάσταση σοκ, φοβούμενη πως τα κύματα θα τον ρίξουν από την πισίνα του ρετιρέ. Ο αέρας γεμίζει από τη βοή του νερού και τον βουβό ήχο του σεισμού που ταράζει όλη την πόλη. Η Μπανγκόκ απλώνεται στο φόντο, με τους ουρανοξύστες να λικνίζονται ελαφρά δημιουργώντας σκηνικό που θυμίζει ταινία καταστροφής.

«Τη μια στιγμή ζεις τις καλύτερες στιγμές της ζωή σου και την επόμενη είσαι κολλημένος στην κορυφή ενός ουρανοξύστη κατά τη διάρκεια ενός σεισμού», έγραψε η γυναίκα που ανέβασε το βίντεο.

Δες το βίντεο ΕΔΩ

@jiaaaaaaas one minute you're living your best life the next you're stuck at the top of a high-rise during and earthquake #bangkok #earthquake ♬ original sound - g

Νερά από πισίνα σε ταράτσα που ξεχείλισε μετά τα 7,7 Ρίχτερ στη Μιανμάρ σάρωσαν πεζούς

Στιγμές τρόμου έζησαν κάτοικοι σε πόλη της νοτιοδυτικής επαρχίας της Γιουνάν στην Κίνα όταν ξεχείλισε το νερό πισίνας σε ταράτσα κτηρίου λόγω του σεισμού των 7,7 Ρίχτερ στη Μιανμάρ που έχει αφήσει πίσω του χιλιάδες νεκρούς.

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή που το νερό από την πισίνα έπεσε με δύναμη στον δρόμο παρασύροντας σαν παλίρροια όσους έτυχε να βρίσκονταν στο σημείο.

 

σσ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αναμένει τον διορισμό της Ολγκίν ο Τατάρ - Η αναφορά του στα οδοφράγματα

Αναμένει τον διορισμό της Ολγκίν ο Τατάρ - Η αναφορά του στα οδοφράγματα

Είχαν μια συνάντηση διαβούλευσης για τα όσα συμφωνήθηκαν στην άτυπη διευρυμένη συνάντηση στη Γενεύη με τον ΓΓ του ΟΗΕ, ο οποίος σκοπεύει να διορίσει Προσωπική του Απεσταλμένη την κ. Ολγκίν, διορισμό για τον οποίο έχει δώσει την έγκρισή του, δήλωσε ο Ερσίν Τατά επιστρέφοντας στα κατεχόμενα μετά από τη συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και τον Ειδικό Απεσταλμένο του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Κόλιν Στιούαρτ στην οικία του τελευταίου στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE