Θα γίνει μανούλα σε λίγες μέρες και «δεινοπαθεί» να επιβιώσει - Ανάγκες σε βρεφικά είδη

Θα γίνει μανούλα σε λίγες μέρες και «δεινοπαθεί» να επιβιώσει - Ανάγκες σε βρεφικά είδη

Μια γυναίκα στη Λευκωσία πρόκειται να γεννήσει το πρώτο της παιδί σε λίγες μέρες, ωστόσο δεν έχει τα απαραίτητα για την επιβίωση τους.

Σύμφωνα με την εθελοντική ομάδα «For a better World», η γυναίκα θα είναι και μονογονιός, κάτι που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την οικονομική της κατάσταση.

Μέσα από την ανάρτηση της η εθελοντική ομάδα, ενημέρωσε τους εθελοντές για τις ανάγκες τόσο σε βρεφικά είδη όσο και σε λοχείας.

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Κράτος Μαφία» και η ώρα των πολιτικών λογαριασμών

Το «Κράτος Μαφία» και η ώρα των πολιτικών λογαριασμών

Η ανακοίνωση για το πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το «Κράτος Μαφία» δεν άνοιξε απλώς μια νέα συζήτηση γύρω από τη διαφθορά και τη διαπλοκή στην Κύπρο. Άνοιξε ένα μέτωπο πολιτικής σύγκρουσης με βαθιές θεσμικές προεκτάσεις, φέρνοντας αντιμέτωπα τα δύο μεγαλύτερα κόμματα ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ, επαναφέροντας στο προσκήνιο ερωτήματα για τη λειτουργία των θεσμών, τη λογοδοσία και την εμπιστοσύνη των πολιτών, προς το κράτος δικαίου.