Θα γίνει μανούλα σε λίγες μέρες και «δεινοπαθεί» να επιβιώσει - Ανάγκες σε βρεφικά είδη

Θα γίνει μανούλα σε λίγες μέρες και «δεινοπαθεί» να επιβιώσει - Ανάγκες σε βρεφικά είδη

Μια γυναίκα στη Λευκωσία πρόκειται να γεννήσει το πρώτο της παιδί σε λίγες μέρες, ωστόσο δεν έχει τα απαραίτητα για την επιβίωση τους.

Σύμφωνα με την εθελοντική ομάδα «For a better World», η γυναίκα θα είναι και μονογονιός, κάτι που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την οικονομική της κατάσταση.

Μέσα από την ανάρτηση της η εθελοντική ομάδα, ενημέρωσε τους εθελοντές για τις ανάγκες τόσο σε βρεφικά είδη όσο και σε λοχείας.

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE